03

Ik ben een mooie vrouw,dat zie jij wel,mooi figuurtje,lekkere zwoele lippen,mooie groene ogen kort zwart glanzend haar. Ik stond bij een benzinepomp te tanken, jij volgede me overal, ik zag je heel doordringend naar me kijken en voelde een steek van heerlijk heid door me lichaam heen gaan, jij moest betalen, ik toevallig ook, we raakte elkaar stiekum aan en ik tindelde van genot, nu al… Jij reed weg, ik ook.

Een dag later zagen we elkaar weer toevallig, bij de winkel jij stapte uit de auto en ik liep naar me auto toe, onze blikken die hadden elkaar weer gevonden en ik rilde iets… dit keer sprak je me aan, je kon het niet laten, Hee zei je ik zag je bij de benzineopmp gisteren, ik zei ja dat was ik, ik zag jou ook. jij zei heel brutaal, ik vraag het je gewoon ga je nu met me mee? Ik twijfelde geen moment en stapte bij je in de auto… Ik vroeg waar gaan we naar toe, jij zei ik ben hier op vakantie en heb een huisje gehuurd, maar kan daar niet heen ik ben met me gezin want ik ben getrouwd…


Laat een Antwoord achter


Heeft u vragen contact ons?

Heeft u een vraag en stond deze niet tussen de veelgestelde vragen?

Contact
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten van BabbelDate 4u, registreer u dan hieronder gratis voor de nieuwsbrief.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?
 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog