• Persoonlijke Informatie
  Ik ben een

  Man

  Ik zoek een

  Vrouw

  Burgerlijke staat

  Single

  Profielnaam

  barbapapa

 • Samenvatting over mij
  Over mij

  Toen ik op één van de eerste mooie dagen van dit voorjaar besloot om eens een lekkere strandwandeling te gaan maken en genoot van het nog koude zeewater dat over mijn voeten stroomde, dacht ik ” wat zou het een feest zijn om dit ook een keer met een date te doen ……en haar in het water te gooien” ;-P

  Ik ben eigenwijs, eigenzinnig, eigengereid, en verdien eigenhandig een boterham met mijn eigen onderneming.

  Een zakelijk verantwoorde, pretentieloze, onderhoudsvriendelijke 13 in een dozijn auto is daarbij overigens niet aan mij besteed. Iets dat ongetwijfeld te maken heeft met mijn eigenzinnigheid.

  Ik verplaats mezelf dan ook in een bijna 42 jaar oud slagschip waar de nostalgie vanaf druipt. Zoals van de doorleefde leren bekleding, die ruikt naar lang vervlogen tijden, toen een grote sigaar roken nog chic was. Net zoals op zondagmiddag een tochtje maken met de auto.

  Ze mag dan op leeftijd zijn, mijn slagschip. Maar ze brengt nog steeds een glimlach op mijn gezicht, elke keer als ik erin stap.

  Maar waarvoor ben ik eigenlijk hier op deze chattijd?

  Uhmm, om jou te vertellen dat ik een leuke, spontane, sociale, gezellige, prettig gestoorde, actieve man ben …die niet op zoek is …die het ook gezellig vindt om met een wijntje en een chipje op de bank een dvd’tje te kijken.. die ook van lekker uit eten en vakantie houdt…en van een terrasje pakken met vrienden ..en vind dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is ?

  Heb jij het trouwens inmiddels ook wel gehad met bovenstaande clichés?

  Mooi! Dan denk ik dat we het wel met elkaar kunnen gaan vinden.

  Ik wil je graag ontmoeten als je echt bent, jezelf bent en perfect bent omdat je imperfect durft te zijn.

  Wanneer wil jij iemand absoluut ontmoeten?

  Stuur een berichtje, ik ben lief, heus …en reageer.